Posredovanje osebnih podatkov drugim

Povezanim družbam in ponudnikom storitev

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo:

  • Svojim povezanim družbam ali podružnicam v namene, ki so opisani v tem obvestilu o zasebnosti;
  • Svojim zunanjim ponudnikom storitev, ki nudijo storitve, kot so spletno gostovanje, analiza podatkov, obdelava plačil/obračunov, izpolnjevanje naročil, informacijska tehnologija in ponudba povezane infrastrukture, storitve za pomoč strankam, dostava e-pošte, CRM, upravljanje identitete, organizacija dogodkov, tržna inteligenca, revizija, zaznavanje prevar in druge storitve;
  • Tretjim osebam, da jim dovolimo, da vam pošiljajo marketinška obvestila, skladna z vašimi izbirami, če ste privolili v takšno skupno rabo;
  • Zunanjim pokroviteljem nagradnih iger, tekmovanj in podobnih promocij;
  • Vašim povezavam, povezanim z vašim računom za družabna omrežja, z drugimi uporabniki spletnega mesta in z vašim ponudnikom računov za družabna omrežja, v povezavi z vašo dejavnostjo skupne rabe na družabnih omrežjih. S povezovanjem vašega računa EmoNova in vašega računa družbenega medija nas pooblaščate za deljenje informacij z vašim ponudnikom računa družbenega medija in razumete, da uporabo informacij, ki jih delimo, ureja pravilnik o zasebnosti ponudnika družbenega medija;
  • Ko s podjetjem Univectra d.o.o. komunicirate kot poslovna stranka, dobavitelj ali poslovni partner, lahko Univectra d.o.o. razkrije osebne podatke v poročilih in drugem gradivu, ki jih posredujete vi in/ali vaše podjetje v okviru poslovanja z drugim poslovnim partnerjem in/ali dobaviteljem.

Drugi načini uporabe in razkritja

Vaše osebne podatke lahko tudi uporabimo in razkrijemo, če se nam to zdi nujno ali primerno: (a) zaradi skladnosti z veljavno zakonodajo, kar lahko vključuje zakone zunaj države vašega prebivališča, na pozive javnih in vladnih organov, ki lahko vključujejo organe zunaj države vašega prebivališča, in zaradi sodelovanja z organi pregona ali drugih pravnih razlogov; (b) zaradi uveljavljanja svojih pogojev in določil; in (c) zaradi zaščite svojih in vaših pravic, zasebnosti, varnosti in lastnine in/ali pravic, zasebnosti, varnosti in lastnine svojih povezanih družb ali podružnic ali drugih oseb.

Poleg tega lahko uporabimo, razkrijemo ali prenesemo vaše informacije tretjim osebam v primeru reorganizacije, združitve, prodaje, skupnega vlaganja, prenosa pogodbe, prenosa ali druge (delne ali celotne) razporeditve podjetja, sredstev ali delnic (med drugim v povezavi z morebitnim stečajem ali podobnimi postopki).

Storitve tretjih oseb

To obvestilo o zasebnosti ne obravnava in nismo odgovorni za zasebnost, informacije ali druge prakse katere koli tretje osebe, vključno s katero koli tretjo osebo, ki upravlja katero koli spletno mesto ali storitev, na katero se povezujejo strani EmoNova. Vključitev povezave na straneh EmoNova ne pomeni odobritve povezanega spletnega mesta ali storitve s strani nas ali naših podružnic ali podružnic.

Poleg tega nismo odgovorni za zbiranje, uporabo, razkritje ali varnostne politike ali prakse drugih organizacij, kot so Facebook, Apple, Google, Microsoft, RIM ali kateri koli drug razvijalec aplikacij, ponudnik aplikacij, ponudnik platform družbenih medijev, ponudnik operacijskih sistemov, ponudnik brezžičnih storitev ali proizvajalec naprav, vključno v zvezi z osebnimi podatki, ki jih razkrijete drugim organizacijam prek ali v povezavi s stranmi EmoNova. Te druge organizacije imajo lahko svoja obvestila o zasebnosti, izjave ali politike. Močno priporočamo, da jih pregledate, da boste razumeli, kako lahko te druge organizacije obdelujejo vaše osebne podatke.

S povezovanjem računa EmoNova in računa za družabne medije nas pooblaščate za skupno rabo podatkov s ponudnikom računa za družabne medije in razumete, da bo uporabo podatkov, ki jih bomo posredovali, urejal pravilnik o zasebnosti ponudnika družabnih medijev. Vaši osebni podatki se lahko delijo z vašimi prijatelji, povezanimi z vašim računom v družabnem omrežju, z drugimi uporabniki spletnega mesta in ponudnikom vašega računa v družabnem omrežju v povezavi z vašo dejavnostjo deljenja v družabnem omrežju. Univectra d.o.o. zavezujejo prakse ali politike zasebnosti teh tretjih oseb.

Piškotki tretjih oseb ali druge tehnologije za sledenje

Piškotke ali podobne tehnologije uporabljamo, ko komunicirate in uporabljate strani EmoNova – ko obiščete naša spletna mesta, uporabljate naše strani družbenih omrežij, prejemate naša e-poštna sporočila, uporabljate naše mobilne aplikacije in/ali povezane naprave. V večini primerov vas ne bomo mogli identificirati neposredno iz podatkov, ki jih zbiramo s temi tehnologijami.

Zbrani podatki se uporabljajo za:

  • Zagotavljanje ustreznega delovanja digitalnega kanala;
  • Analizo uporabe digitalnega kanala, da lahko izmerimo in izboljšamo delovanje svojih digitalnih kanalov;
  • Povezavo z vašimi družbenimi omrežji in prebiranje ocen;
  • Pomagajte bolje prilagoditi oglaševanje svojim interesom, tako znotraj kot zunaj EmoNova digitalnih kanalov;

Če želite, lahko izbrišete piškotke; čeprav so nekateri piškotki potrebni za ogled in krmarjenje po naših spletnih mestih ali aplikaciji, bo večina funkcij dostopna tudi brez piškotkov. Dodatne informacije o uporabi piškotkov ali drugih uporabljenih podobnih tehnologijah in o vaših izbirah glede piškotkov preberite naše obvestilo o piškotkih.