Podatki ob spremljanju družbenih vsebin

Med vašo interakcijo ali komunikacijo na kanalih družbenih omrežij/straneh/promocijah in blogih (npr. ko kliknete "Všeč mi je" ali "Deli z drugimi", ko objavite ali delite komentarje in ko predložite ocene in mnenja) bo vaše osebne podatke obdelala tretja oseba, ki podjetju Univectra d.o.o. nudi storitve spremljanja družbenih vsebin. To pomeni, da bo tretja oseba, ki nudi storitve spremljanja družbenih vsebin, ohranila kopijo vaših javno dostopnih interakcij in nam omogočila dostop do nje.

Osebni podatki, ki jih zbiramo, vključujejo podatke, ki so javno dostopni v kontekstu družbenih omrežij z vaše strani oziroma s strani relevantnega ponudnika družbenih omrežij prek tretje osebe, ki nudi storitve spremljanja družbenih vsebin. Med te podatke sodijo: ime, spol, datum rojstva ali starost, domača stran, profilna fotografija, časovni pas, poštni naslov, država, interesi in komentarji ter vsebina, ki ste jih objavili/delili z drugimi.

Te osebne podatke uporabljamo za splošen pogled na mnenje ljudi o nas in naših blagovnih znamkah (brand_name) ter za pridobivanje ideje o ustreznih spletnih vplivnežih ter za reševanje težav in/ali izboljšanje EmoNova izdelkov in storitev in/ali začetek promocijskega pogovora z vami (na podlagi vprašanj/zahtev, ki ste jih naslovili na nas ali naše konkurente).

Obdelava podatkov o spremljanju družbenih vsebin v zgornjem kontekstu temelji na upravičenem interesu podjetja Univectra d.o.o., da bi bila zakonita po členu 6(f) uredbe (ES) 5419/16.