Dostava

Dostava naročila

Naš cilj je omogočiti dostavo znotraj navedenega dobavnega roka takoj ko je prejem plačila potrjen. Vse dobave so odvisne od razpoložljivosti zalog in varnostnih kontrol. Dostava bo opravljena na naslov, ki ste ga navedli ob potrditvi naročila.

Medtem, ko se trudimo, da bi dostavili v roku, ki je naveden na spletni strani, ne odgovarjamo za kakršno koli izgubo ali škodo, ki bi nastala zaradi zamika pri dobavi ali zaradi zamude dostavljalca (kurirska služba), ker so izven našega nadzora, razen kar je v nasprotju s pravom. V kolikor niste prejeli blago v razumnem času, nas prosim obvestite čimprej. Potrudili se bomo, da boste dobili vaše naročilo čimprej ali boste lahko preklicali naročilo. Vplačan znesek vam bomo vrnili takoj, ko bo blago vrnjeno v dobrem stanju v naše skladišče ali ko bomo prejeli potrdilo od dostavljalca (kurirska služba), da je bilo blago izgubljeno.

Mi bomo poskušali dostaviti vaše naročilo na dostavni naslov, ki je naveden v naročilu. Če se artikli vrnejo nazaj k nam ker je naslovnik neznan, bodisi zaradi napačnega naslova ali zaradi vašega neuspeha, da se dogovorite z dostavljalcem ali niste prevzeli blaga iz skladišča kurirske službe, če je bilo tako zahtevano z vaše strani, bomo pri vračilu vplačanega zneska odbili stroške dostave in stroške, ki so nastali zaradi vračila v naše skladišče. V primeru ponovnega pošiljanja artiklov, ki so bili vrnjeni zaradi razlogov izven našega nadzora, lahko pride do dodatnih stroškov, za katere vas bomo bremenili.

V kolikor zahtevate preusmeritev pošiljke, ker je bil podan napačen naslov, se lahko dodatno zaračuna stroške preusmeritve.

Če izdelek, ki smo vam ga dostavili je poškodovan ali je napačen ali količina ne ustreza, prosimo, da nas kontaktirate čim prej. Škodo je potrebno prijaviti v roku 7 koledarskih dni od datuma prejema. Ne sprejemati ali podpisovati za pakete, ki so fizično poškodovani, v njem manjka vsebina ali kažejo znake odprtja. Ne sprejemamo nobene odgovornosti za poškodovane artikle ali za napake pri pošiljanju, če nas v skladu s temi pogoji ne obvestite.

Rok dobave

Dobavni rok naveden v podatkih artikla je predviden rok dobave. Pred oddajo naročila je mogoče preveriti rok dobave.

Za artikle, ki so razpoložljivi v našem skladišču, bodo dostavljeni, takoj ko bo bilo potrjeno potrdilo o plačilu.

Rok dobave artiklov, ki so razpoložljivi v skladišču dobavitelja, se razlikuje od dobavitelja do dobavitelja.

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da ti daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočte in artikel bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim.

V kolikor za določeno obdobje niste dosegljivi ali ni nobenega, ki bi lahko prevzel pošiljko, nas je potrebno obvestiti in sporočiti zahtevan datum pošiljanja. To pomeni, da pred tem datumom vaš paket ne bo odposlan na naveden naslov.