EmoNova, Univectra d.o.o.

EmoNova, blagovna znamka podjetja Univectra, je prisotna na trgu že vrsto let in ponuja izbor kakovostnih izdelkov za vaš dom in vrt.
Začetki blagovne znamke EmoNova segajo v leto 2012 z objavo prve spletne trgovine. V prvih letih je bila spletna trgovina osredotočena predvsem na ogrevalne naprave, s poudarkom na pečeh na drva in pelete. Ponudba izdelkov se je kmalu razširila na gospodinjske aparate in kopalniško opremo.

Leta 2017 je spletna trgovina EmoNova vsebovala več deset tisoč izdelkov z izjemno razširjeno ponudbo.

Zaradi tako širokega nabora izdelkov je EmoNova postala nespecializirano prodajno mesto, kar je pominilo tudi oteženje odzivnost v smislu podpore.

V letu 2021 je bila sprejeta temeljita odločitev, ki je popolnoma spremenila in izboljšala usmeritev spletne trgovine. Usmeritev spletne trgovine EmoNova je sedaj jasna in osredotočena. Njen nadaljnji cilj je vzpostavitev neposrednega sodelovanja s svetovno priznanimi proizvajalci kakovostne opreme za dom, vrt in delavnico. Posebna pozornost je namenjena kuhinjski opremi in dodatkom, predvsem tistim, ki se uporablja za kuhanje, peko in žar.

Na zahtevo so na voljo tudi specializirane storitve dostave in montaže, ki se priporočajo predvsem pri zahtevnejših izdelkih.