EmoNova

Center za vas izbranih priložnosti

Smo ekipa z desetletnimi izkušnjami na področju rešitev za udobno in prijetno bivanje, Dopolnjujejo nas poslovni partnerji, ki skupaj z nami vam zagotavljajo najboljšo ponudbo in usmerjen izbor produktov vključno s storitvami in svetovanjem.


Zakaj EmoNova?

Danes je spletna ponudba izredno široka in v poplavi produktov se je težko odločiti za pravi produkt ali ustreznega izvajalca.

Mnogo spletnih trgovin ponuja neskončne sezname artiklov, ki so si med saboj zelo podobni. Ob pomanjkanju strokovnega znanja je prebiranje tehničnih podatkov zelo obremenjajoča zadeva. Največkrat je dolgo prebiranje izvor novih dvomov o pravilni izbiri izdelka in pravem nakupu.

Naša ekipa

Veliko spletnih trgovin ponuja izredno ugodne cene izdelkov in posebno nizke cene storitev kot so montaža. Dejstvo je, da največkrat nakup, ki temelji samo na ceni, je izvor težav in nezadovoljstva. Posebno pri izbiri tehnične opreme je izredno pomembno razumeti, če je to najboljša rešitev za vas.

Enostavni in pravi spletni nakup.

Za vas poiščemo najboljšo ponudbo. 

Kaj pa servis? Kaj pa če kaj ne deluje? Ali je sploh pravilno nameščeno?

Dolgoletne izkušnje so nam pokazale, da posebno montaže, ki jih mnoge spletne trgovine ponujajo po zelo ugodnih cenah so velik izvor težav. Dejstvo je, da dobri strokovnjaki ne delajo zastonj. Naš cilj je zagotoviti strokovno storitev po najboljši možni ceni, s pogojem, da smo vsi s tem zadovoljni.

EmoNova vam pomaga pri izbiri rešitve, ki je za vas najugodnejša in po potrebi strokovno podprta s servisom, montažami ali drugimi storitvami.
EmoNova ni katalog izdelkov. EmoNova je za vas center izbranih priložnosti nakupa za vaše trenutne potrebe. EmoNova ni usmerjena v števično in masovno ponudbo podobnih izdelkov. Preiskani in preverjeni izdelki služijo določeni zahtevi.

Skozi leto iščemo aktualne rešitve

Prilagajamo se vašim trenutnim potrebam.

Trentno najboljša ponudba

Ponudba izdelkov sledi aktualnim trendom.

Strokovna podpora

S poudarkom na tehnični opremi je zahtevana strokovnost dobaviteljev in izvajalcev. 

Zanesljive blagovne znamke

Izbor zanesljivh dobaviteljev in proizvajalcev.

Za vas iščemo vedno najboljše aktualne rešitve in izdelke, zato se naša ponudba stalno spreminja. Izdelki, ki niso več razpoložljivi so vidni v arhivu.

Zaradi lažjega iskanja, izdelke razporejamo po kategorijah, katere so lahko zaradi dinamičnega načina dela lahko tudi začasno prazne. Če iščete izdelke, ki bi morali biti v določeni kategoriji in le-teh ni, nas prosim kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.